Word jij ook een Lynxx?

We are looking for new colleagues!

A condition to apply is that you speak Dutch. Therefore the vacancies are in Dutch.

Lynxx heeft een passie voor data. Onze specialisten verzinnen creatieve oplossingen voor uitdagende vraagstukken. Door data te analyseren en combineren komen we tot nieuwe business inzichten en ideeën. Geen dag of vraagstuk is hetzelfde bij Lynxx! En juist dáár worden wij enthousiast van.

Location:

Love to hear from you,

get in touch 👋

   Perks.

   Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

   Werken met de gaafste mensen

   Diversiteit aan klanten en vraagstukken

   Flexibel en hybride werken

   (Sportieve) events

   Home office vergoeding

   Te gekke (internationale) collega’s

   Stamkroeg op loopafstand

   “Bij Lynxx krijg je veel ruimte om je werk zelf in te vullen en verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor heb ik in korte tijd veel geleerd, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.”

   “Bij Lynxx krijg je veel ruimte om je werk zelf in te vullen en verantwoordelijkheid nemen. Hierdoor heb ik in korte tijd veel geleerd, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.”

   Dit is ons team.

   Wij zijn een jong en ambitieus team dat bestaat uit analytische mensen met vaak een econometrie of andere beta-achtergrond.

   We zijn creatief en hebben altijd een oplossing. Samen gaan wij de uitdaging niet uit de weg. We zijn met serieuze en complexe vraagstukken bezig maar houden het altijd luchtig met ruimte voor humor. Door kritisch te zijn maken we elkaar beter en leren we veel. Wij vinden het ook belangrijk om je horizon te verbreden, door bijvoorbeeld een opleiding te doen of te reizen. 

   Wat vinden we belangrijk.

   We nemen en geven verantwoordelijkheid

   Groeien en leren zit in ons DNA

   We lachen hard, luid en vaak

   We doen het samen

   We doen alles om de klant écht te helpen

   Fouten maken moet